Mens sommerværet varierer over hele landet, holder vår iskalde stafettpinne seg like stabilt rundt frysepunktet. Nå har den nådd Stavanger hvor Rustik Café byr på "Cape Breeze", en isdrikk like forfriskende som en vestlandsvind i juli. Den nytes like gjerne under en palme i Bahamas, som under strålene fra varmelampen på en norsk terrasse.

"Cape Breeze" - en sommerlig eksplosjon fylt med spennende smakskontraster av ingefær, sitrus og rooibos.

Dette trenger du:

- 6 gram "Energisk Ingefær" (fruktte)
- 1 teklype roiboosr
- Saften fra en mellomstor sitron
- 2 spiseskjeer honning
- 100 gram isbiter

Dette gjør du:

La teen (rooibos + Energisk Ingefær) trekke fire minutter i nykokt vann. Rør deretter ut honningen og tilsett sitronsaften. Bland alt sammen i en shaker fylt med isbiter. Server Cape Breeze over is i store glass.

Laget av: Rustik Café, Stavanger

Nyt for eksempel en "Cape Breeze" mens du:

Besøker Flor & Fjære, stedet der «regnbuen traff jorda». På øya Sør-Hildre kan du nyte sommerfreden i selskap med palmer, eksotiske planter og utsikt over norsk fjord og fjellterreng på sitt flotteste. Flor & Fjære ligger en tjue minutters båttur fra Stavanger med faste avganger fra Skagenkaien hele sommeren gjennom.

Foto: Jarvin