Vinterens tenyheter byr på rene, enkle og friske smaker som gir deg assosiasjoner til forfriskende turer i skog og mark, eller til søte opplevelser i frukthagen. Bli kjent med våre to nyeste teer, drøm deg bort med en spilleliste med nordisk musikk og les om de standhaftige bærene som vokser vilt i vårt nordiske klima.

Nordisk frukthage

Den langsomme modningen i vårt svale sommerhalvår tilfører hagefrukten sitt friske særpreg av intense og aromatiske smaker. I denne lune blandingen fyller vi koppen med søte toner fra den nordiske frukthagen. De friske smakene av rips og hageepler balanseres med varme kryddertoner og et nydelig innslag av søte jordbær.

Ingredienser:
Frukt-te med eplebiter, sitrusskiver, jordbærskiver, rips, roseblader, silkepeonblader, nypeblader, hibiskus, ingefær, lakris, nellik, kardemomme, kanel, aroma og mandler.

Bryggeoppskrift:
2-3 gram per dl.
95° C
6 min.

Nordiske skogsbær

En liten bærbusk må være sta og standhaftig for å takle en forblåst vinter
i norsk natur. Dette bidrar til det friske stinget, ofte litt bittert eller syrlig,
som gir nordiske bær sin intensitet og karakter. I denne sorte teblandingen
blir du kjent med et knippe kuriositeter fra vårt kjølige kyst- og skogsterreng. Her tilfører smakene av tindved, bjørnebær og tyttebær naturlig friskhet til
den søte og fyldige teen.

Ingredienser:
Sort te med tindved, skogsbær, tyttebær, morbær og moringa blader.

Bryggeoppskrift:
1-2 gram per dl.
90-95° C
2-3 min.