Barista – Videregående kurs

05.09

For erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Dette er et kurs for kunder med erfaring og kunnskap om kaffe, som allerede har gjennomført Barista – Grunnkurs og som ønsker å utvikle seg videre i faget. Her får deltakerne inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og «latte art», kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med dette kurset bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage «latte art». Dette kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen.

 

 

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo.

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Solberg & Hansen AS, Enebakkveien 125, Oslo, Norge

Våre kurs

Te – Grunnkurs

31.10 — 28.11

Bli kjent med Camellia Sinensis' komplekse smaksunivers

Kaffe – Grunnkurs

31.10 — 28.11

Smak deg gjennom dyrkeområder, brenningsprofiler og bryggemetoder

Barista – Grunnkurs

21.11

Lær deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk