Kaffe – Grunnkurs

20.06 — 28.11

Smak deg gjennom dyrkeområder, brenningsprofiler og bryggemetoder

Kurset begynner med en kort innføring i hva kaffe er. Vi setter opp en «cupping» der vi smaker oss gjennom kaffe fra forskjellige dyrkeområder – med ulik bønnetype, prossesering og profil. Deretter brygger vi kaffe med  presskanne, trakter, Kalita og Aeropress. Kurset holdes i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo.

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo.

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Mathallen Oslo, Maridalsveien 17, Oslo, Norge

Våre kurs

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

06.06 — 28.11

For erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Te – Grunnkurs

20.06 — 28.11

Bli kjent med Camellia Sinensis' komplekse smaksunivers

Barista – Grunnkurs

05.09 — 28.11

Lær deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk