Kaffekurs – Privat

07.05 — 11.01

Brygg, smak og lær om kaffe og te i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi skreddersyr te- og kaffekurs for bedrifter, vennegjenger og andre interesserte.

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Er du interessert i hvordan klima, jordsmonn og botanikk påvirker smakene du finner i kaffekoppen? Vi holder kaffekurs for private kunder i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Kurset er todelt med en teoretisk del og en smaksdel. Kurset varer i omlag 2 timer og koster kr 350,- pr. person. Det er plass til 2 – 10 deltakere på hvert kurs, men vi skreddersyr gjerne et opplegg for større grupper.

KAFFEKURS:
1. Fra bønne til kopp.
I den første delen av kurset blir vi bedre kjent med kaffe – hele veien fra bønne til kopp. Du vil få bedre kjennskap til hvor og hvordan kaffedyrking pågår, innhøsting, prosessering, handel, brenning og til slutt brygging. Vi vil også gjennomgå de ulike verdensdelene der kaffen dyrkes og du vil lære mer om hva som er typiske forskjeller på smak fra de ulike verdensdelene.

2. Cupping.
Etter den teoretiske delen smaker vi på kaffe fra hele kaffebeltet – fra Asia, til Afrika og Sør- og Mellom-Amerika. Du vil lære deg cuppeteknikk og få innføring i kaffesmaking. Ved å cuppe lærer du deg mer om å kjenne smaksforskjellene mellom de ulike kaffene.

For påmelding send en epost til:
linn@sh.no 

Generelt om våre kurs i Mathallen
Ønsker du å lære deg å brygge kaffe med nye metoder, eller ha et kaffekurs for viderekomne? Lyst til å lære hvordan man lager isdrikker? Vi arrangerer også private kurs og smakinger som kan tilpasses interesser, anledning og gruppestørrelse. Dette er en morsom og sosial aktivitet med te- og kaffekunnskap i sentrum for spennende læring. Kursene passer for bedrifter og vennegjenger. Private kurs hos oss egner seg også som gaver.

Kontakt Linn på linn@sh.no / 91 12 78 56 om du vil vite mer om våre private te- og kaffekurs og om hvordan vi kan skreddersy kurs etter ønske.

Foto: Thomas Gustavsen / Mathallen

 

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo.

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Mathallen Oslo, Oslo, Norge