Te – Grunnkurs

13.02 — 19.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.

Dette kurset er en grunnleggende innføring i hva te er, med fokus på ulike te-kategorier og hvordan man brygger disse på riktig måte. Vi setter opp en innholdsrik cupping av te og smaker oss gjennom ulike tevarianter.

Tekurset holdes i vår konseptbutikk på Mathallen i Oslo og er for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere.

 

Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato». For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo.

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Solberg & Hansen AS, Enebakkveien 125, Oslo, Norge

Våre kurs

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

22.03 — 01.01

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Barista – Grunnkurs

27.03 — 19.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk

Kaffe – Grunnkurs

13.02 — 19.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

27.02 — 19.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".