You need to upgrade your Flash Player go to Adobe to download.
You need to upgrade your Flash Player go to Adobe to download.
Se flere fra:
 
 
 
 
104-250 - Jaya, Indonesia
Jaya er en søt, frisk og balansert kaffe fra Indonesia. Den tar over for Java i 1879-sortimentet.
 
 
105-250 - Java/Mocca
Mye av kaffen er tørket med fruktkjøttet på, som er tydelig i denne kaffens aroma, som er intens og fruktig.
 
 
106-250 - Franskbrent espresso
Dette er en blanding en kraftig, nøttaktig og intens lukt. Den har noe bitterhet, bra sødme, noe frukt og er relativt kraftig i smaken.
 
 
107-250 - Italienskbrent espresso
Dette er en blanding med en kraftig, nøtteaktig aroma. Den mørke brenningen tar bort noe av det fruktige og friske i kaffen. Dette gir espressoen en egen smaksretning, fyrrig, bittersøt og kraftig.
 
 
108-250 - La Providencia Espresso, Guatemala
09.09.13. Sesongfersk espresso fra La Providencia. Aroma av marsipan med karamell og eple i smaksbildet
 
 
115-250 - Fazenda Camocim, Brasil Øko
Sesongfersk kaffe fra Brasil. Økologisk og biodynamisk.
 
 
116-250 - Tade Farm, Sidamo, Etiopia
Ny høst fra Tade. En leskende kaffe fylt med friske og florale smaker
 
 
117-250 - Påskekaffe Coko, Rwanda
Årets påskekaffe er saftig og forfriskende med søte toner av bær i avslutningen.
 
 
122-250 - Fazenda Sertãozinho, Brasil Espresso
Sesongfersk espresso fra Brasil. Fyldig og kremete med smaker av sjokolade, nøtter og tørket frukt.
 
 
124-250 - Fazenda Barreiro, Brasil
Nytt parti fra våre brasilianske venner på kaffegården Barreiro
 
 
125-250 - La Amistad, Colombia S&H 1879
25.11.13. Ny høst av La Amistad, vennskapskaffen fra Colombia.
 
 
130-250 - Merthi Mountain, India Espresso
26.08.13 For første gang er Merthi Mountain Espresso å finne i 250 grams poser. Nydelig preg av kakao, rik og fyldig munnfølelse.
 
 
131-250 - Santa Clara, Honduras
09.09.13 Ny høst fra Santa Clara i Honduras. Fyldig og rund kaffe med søt ettersmak av eple og kokesjokolade.
 
 
134-250 - El Socorro Maracaturra, Guatemala
28.10.13. Fra dette mikropartiet kan du smake en av Guatemalas desidert beste kaffer. Med Maracaturra har El Socorro vunnet flere førsteplasser i Cup of Excellence.
 
 
135-250 - Armando Muñoz, Mikro
En enestående mikrokaffe fra Colombia
 
 
136-250 - El Socorro Pacamara
28.10.13. En velprosessert Pacamara med balansert friskhet og plommer, bær og eple i smaksbildet.
 
 
138-250 - Jaya Peaberry, Indonesia
Et helt unikt mikroparti fra Indonesia. Frisk og fruktig kaffe med smak av fiken, mandarin og honning.
 
 
143-250 - Martin Hilari
En spennende nyhet fra det blomstrende kaffelandet Bolivia.
 
 
144-250 - Merthi Mountain, India
26.08.13. For første gang er Merthi Mountain å finne i 250 grams poser. Rik smak av kokesjokolade og havrekjeks, med ettersmak av mørk kakao.
 
 
146-250 - Malabar, India
En monsunert klassiker fra India - for første gang tilgjengelig i 250g ventilposer.
 
 
147-250 - Buzira, Burundi
Sesongfersk kaffe fra det spennende kaffelandet Burundi. Ren, søt og fruktig.
 
 
149-250 - Bourbon Jungle, El Salvador
16.09.2013
Ny kaffehøst fra Bourbon Jungle!
 
 
157-250 - Nordic Roaster Gachami, Kenya
09.09.13. Årets Nordic Roaster-kaffe fra Solberg & Hansen!
 
 
160-250 - Gaitania, Dekaffinert, Colombia
En lett og frisk dekaffinert kaffe fra Alto del Obispo-kooperativet i Colombia.
 
 
163-250 - Madan Estate, PNG
Ny høst fra Madan Estate. En populær kaffe med nydelig, sjokoladepreget sødme.
 
 
164-250 - Cerro Alto Espresso, Costa Rica
Ren og saftig espresso med deilig, balansert sødme.
 
 
165-250 - El Socorro Bourbon, Guatemala
28.10.13. Sesongfersk, våtforedlet Bourbon fra Guatemala. En fyldig, søt og velbalansert kaffe.
 
 
166-250 - Gaitania Dekaffinert espresso
En balansert og kremet dekaffinert espresso med smaksassosiasjoner til bær, vanilje og karamell.
 
 
168-250 - Gatugi, Kenya
Vårt nyeste bekjentskap fra det berømte Nyeri-distriktet. En balansert, saftig og frisk kaffe med smak av solbær og pasjonsfrukt.
 
 
193-250 - La Bolsa, Guatemala
09.09.13. Ny høst fra La Bolsa, denne gangen normaltbrent. Fløyelsmyk og fyldig kaffe med søt og lang ettersmak.
 
 
232-250 - Half & Half Espresso
Half & Half har en smakskarakter som lett slår igjennom i melkebaserte drikker, men kaffen utmerker seg også når den drikkes ren.
 
 
236-250 - SH Espresso - Vår
SH Espresso Vår kombinerer Afrikas friske fruktighet, med Mellom-Amerikas fyldige sødme.
 
 
238-250 - Chelba, Etiopia Espresso
26.08.13. Ny kaffehøst fra farmen Chelba i Etiopia. En kremete, søt og fruktig espresso med smak av modne, røde bær.
 
 
271-250 - Quituro, Colombia Espresso
Sesongfersk espressonyhet fra Colombia
 
 
299-250 - Buf Remera, Rwanda
Årets høst fra Buf Remera er fruktig, lett og frisk.