KALITA STOR

INFO

kverningsgrad

Litt finere enn filtermalt

mengde kaffe

30 g til 500 g vann

SLIK GJØR DU

1. Fukt filteret i filterholderen og hell bort overflødig vann. Ha kaffen i filterholderen.

2. Nullstill vekten. Start timeren i det du starter hellingen. Hell på ca. 60 g vann slik at all kaffen er i kontakt med vann.

3. La kaffen svelle i 30 sekunder.

4. Hell vann i rolige sirkelbevegelser opp til 250 g vann.

5. Ta en hellepause til timeren viser 1:20 min.

6. Hell vann i rolige sirkelbevegelser opp til 500 g vann.

Total helletid ca. 2:30 min
Total bryggetid ca. 3:30-4:00 min

TIPS

Hvis du opplever at kaffen brygger for fort, kan du ta små hellepauser underveis i bryggingen eller kverne kaffen litt finere. Hvis den brygger for sent kan du kverne kaffen litt grovere eller helle litt fortere slik at helletiden reduseres.

Anbefalte produkter

BRYGGEUTSTYR

Serveringskanne

BRYGGEUTSTYR

Filterholder