Oppskrift: Eksotisk smaksbombe fra Oljebyen

Skrevet av

Oppskrift på «Cape Breeze» – en isdrikk like forfriskende som en vestlandsvind i juli. Den nytes like gjerne under en palme i Bahamas, som under strålene fra varmelampen på en norsk terrasse.

«Cape Breeze» – en sommerlig eksplosjon fylt med spennende smakskontraster av ingefær, sitrus og rooibos.

Dette trenger du:

  • 6 gram Energisk Ingefær (fruktte)
  • 1 teklype roiboos-te
  • Saften fra en mellomstor sitron
  • 2 spiseskjeer honning
  • 100 gram isbiter

Dette gjør du:

  1. La teen (rooibos + Energisk Ingefær) trekke fire minutter i nykokt vann.
  2. Rør deretter ut honningen og tilsett sitronsaften.
  3. Bland alt sammen i en shaker fylt med isbiter.
  4. Server Cape Breeze over is i store glass.

Isdrikken er laget av Rustik Café i Stavanger.