Våre kampanjeetiketter er i finalen i kategorien «Beste sesongbaserte emballasje» i internasjonal designkonkurranse.

Sprudge er anerkjent som verdens mest populære kaffepublikasjon og et globalt møtested for kaffe-verden. I år ønsket de å hedre de beste emballasjene i kaffebransjen og opprettet Sprudge Design Awards.

Der har våre etiketter fra årets vinter-, sommer- og høstkampanjer blitt stemt frem som 1 av 5 finalister i kategorien «Beste sesongbaserte emballasje» («Outstanding Packaging, Seasonal or Limited Edition»).

Hedrer det norske landskapet

Til disse kampanjene har vår grafiske designer Benedicte Torvik designet etiketter som reflekterer det vakre, norske landskapet. Fra nord til sør, fra øst til vest. Fra kalde vintermorgener til varme sommernetter.

– Designet på vinterkaffene gjenspeiler en reise gjennom det norske landskapet, fra skøyting i lavlandet, tradisjonell torskefiske langs den norske kysten til netter under stjernene i den klare vinternatten, forteller Benedicte.

– For sommeren ønsket vi å lage et design som gjenspeiler en typisk norsk sommer. Hva er norsk sommer for deg? Er det frisk sjøluft langs kysten, varme sommerdager på stranden, langstrakt åker og blomstereng, eller den legendariske midnattssolen?

Høsten er tiden for innhøsting i Norge og høstkampanjen skiller seg noe ut fra vinter og sommer.

– For denne kampanjen ønsket vi å hedre kaffebøndene våre ved å trekke en parallell mellom innhøsting i Norge og innhøsting av kaffe i opprinnelsesland, forklarer Benedicte.

Hjelp oss med din stemme!

Vi er svært stolte av å bli valgt ut blant over 100 nominerte av anerkjente Sprudge, og å bli stemt frem av folket til å nå være topp 5 i finalen. Nå trenger vi igjen folkets hjelp for å kunne hevde oss i den tøffe, internasjonale konkurransen.

I Norge er Solberg & Hansen både det største og eldste spesialkaffebrenneriet, men i internasjonal skala er vi fortsatt ganske små.

Derfor håper vi du vil hjelpe oss ved å stemme på Solberg & Hansen under kategorien «Outstanding Packaging, Seasonal or Limited Edition» på Sprudge.com.

Avstemmingen vil pågå frem til mandag 27. november.