Kurs og kunnskap

Våre kurs

Kaffe – Grunnkurs

05.02 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

28.02 — 20.06

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Isdrikk Workshop

25.04 — 20.05

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Egen isdrikk workshop for deg som ønsker å friske opp kunnskapene om isdrikker før sommeren. Bli med!

Barista – Grunnkurs

01.01 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

01.01 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Te – Grunnkurs

01.01 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.

Filmer

Bryggeguide

Sowden Softbrew

Bryggeguide

Aeropress

Bryggeguide

Kalita Wave

Bryggeguide

Kaffetrakter

Teguide

Te