Kurs og kunnskap

Våre kurs

Barista – Grunnkurs

21.08 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

21.08 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Espresso Workshop – Oslo Design Fair 2018

29.08 — 01.09

Et dypdykk i espressofaget. Primært for Solberg & Hansens bedriftskunder, men også for deg som registrerer deg som kunde under Oslo Design Fair 2018.

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

22.03 — 29.11

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Velkommen til kundekveld i Mathallen Oslo

30.08

Vi inviterer til en hyggelig kundekveld med lansering av nye produkter. Vi smaker oss gjennom høstens nyheter og presenterer årets julesortiment. Kun for bedriftskunder.

Kaffe – Grunnkurs

04.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Te – Grunnkurs

18.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.

Filmer

Bryggeguide

Sowden Softbrew

Teguide

Signert bonden

Bryggeguide

Aeropress

Bryggeguide

Kalita Wave

Bryggeguide

Kaffetrakter

Teguide

Te