Dette kurset skal sette deg som deltaker i stand til å lage gode espressodrikker med melk gjennom en grunnleggende innføring på espressomaskinen. Vi brygger espresso, steamer melk og går igjennom den tradisjonelle espressomenyen.
- Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere. Husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
- Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og når du har fått plass vil du få en bekreftelse e-post.
- The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.
Kursdatoer
Barista 1
19. august
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
19. august
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
2. september
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
2. september
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
23. september
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
7. oktober
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
7. oktober
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
28. oktober
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
4. november
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
4. november
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125
Barista 1
2. desember
TID
09-12
STED
Enebakkveien 125