Barista 2

Baristakurs for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og latte art.

Bli med på Barista 2 – vårt baristakurs for erfarne baristaer som har god erfaring med espressomaskin og espressobaserte drikker.

Her får du som deltaker inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og latte art, kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset er å bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage latte art.

Viktig informasjon:

  • Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder og forhandlere, så husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
  • Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Barista 2.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. 
  • Vi trenger fullt navn og kontaktinformasjon på alle kursdeltakere.
  • Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
  • Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
  • Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og du vil få en bekreftelse på e-post når du har fått plass på kurset.
  • Da vi jobber med smak og aroma, ber vi kursdeltakere om å ikke bruke parfyme på kurset.
  • The courses are held in Norwegian. Please contact us if you want courses in English.

Kursdatoer

Vi har ingen flere oppsatte kursdatoer for Barista 2 høsten 2025. Kursdatoer for vinteren 2026 kommer fortløpende.