Her får du som deltaker inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og latte art, kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset er å bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage latte art.
- Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere. Husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
- Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Barista 2.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
- Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og når du har fått plass vil du få en bekreftelse e-post.
- The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.
Kursdatoer
Barista 2
23. september
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125