Bli med på Barista 2 – vårt baristakurs for erfarne baristaer som har god erfaring med espressomaskin og espressobaserte drikker.
Her får du som deltaker inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og latte art, kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset er å bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage latte art.
Viktig informasjon:
- Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder og forhandlere, så husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
- Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Barista 2.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere.
- Vi trenger fullt navn og kontaktinformasjon på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
- Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og du vil få en bekreftelse på e-post når du har fått plass på kurset.
- Da vi jobber med smak og aroma, ber vi kursdeltakere om å ikke bruke parfyme på kurset.
- The courses are held in Norwegian. Please contact us if you want courses in English.
Kursdatoer
Vi har ingen flere oppsatte kursdatoer for Barista 2 høsten 2025. Kursdatoer for vinteren 2026 kommer fortløpende.