Barista 2

For erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og latte art.

Her får du som deltaker inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og latte art, kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset er å bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage latte art.

  • Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere. Husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
  • Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Barista 2.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
  • Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
  • Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
  • Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og når du har fått plass vil du få en bekreftelse e-post.
  • The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.

Kursdatoer