Espresso Workshop – Oslo Design Fair 2018

29.08 — 01.09

Et dypdykk i espressofaget. Primært for Solberg & Hansens bedriftskunder, men også for deg som registrerer deg som kunde under Oslo Design Fair 2018.

Dette kurset er for baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget.

Her vil du vil lære mer om hvordan du kan kvalitetssikre at alle espressoshots holder like høy kvalitet. Vi bruker espressomaskiner fra Dalla Corte. Vi går gjennom Dalla Cortes innstillinger for trykk og tid, og du vil lære å lage din egen espressoprofil i appen til Dalla Corte.

Varighet per kurs er 1 time. Det blir satt opp flere kurs per dag. Det er et begrenset antall plasser per kurs og vi ønsker at du melder deg på dersom du vil delta, slik at du er sikret plass.

Kurset holdes på vår stand på Oslo Design Fair, Norges Varemesse, Lillestrøm stand nr D07-37.

Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato». For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Våre kurs

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

28.02 — 20.06

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Kaffe – Grunnkurs

05.02 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Te – Grunnkurs

05.02 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.

Barista – Grunnkurs

01.01 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

01.01 — 18.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".