Isdrikk Workshop – sommeren 2018

03.05 — 14.05

For Solberg & Hansens bedriftskunder. I år holder vi egne isdrikk workshops for å friske opp kunnskapene om isdrikker før sommeren. Bli med!

Vi arrangerer isdrikk workshops i Oslo og Trondheim for deg som har lyst til å lære mer om hvordan du lager isdrikker.

Vi lager et spenn av isdrikker fra frappé og iskaffe til smoothies og limonader, og deler våre eksponeringsråd og salgstips for best mersalg og fortjeneste på disse.

Det holdes to kurs i Oslo og ett i Trondheim. Alle som møter opp får goodiebag og det blir servering av enkel fingermat.

Det er et begrenset antall plasser og påmeldingen er bindende.

Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato». For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Våre kurs

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

30.08 — 29.11

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Barista – Grunnkurs

18.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Kaffe – Grunnkurs

04.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

18.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Te – Grunnkurs

18.09 — 27.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.