Isdrikk Workshop

01.01 — 04.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Egen isdrikk workshop for deg som ønsker å friske opp kunnskapene om isdrikker før sommeren. Bli med!

I år arrangerer vi isdrikk workshops for deg som har lyst

til å lære mer om hvordan du lager isdrikker.

 

Vi lager et spenn av isdrikker fra frappé og iskaffe til smoothies og limonader,

og deler våre eksponeringsråd og salgstips for best mersalg og fortjeneste på disse.

 

Alle som kommer får en goodiebag med spennende sommerprodukter.

 

 

Oslo

Mandag 6. mai • kl. 15-17 • Solberg & Hansen, Ryen

Mandag 20. mai • kl. 15-17 • Solberg & Hansen, Ryen

Ved stor etterspørsel for flere workshops i

Oslo settes de opp i begynnelsen av juni.

 

 

Trondheim

Mandag 27. mai • kl. 18.00-20.30 • Dromedar Moxness

 

 

Tromsø

Tirsdag 4. juni • kl. 17.00-19.30 • Universitetet – Huginbakken 22, teorifagbygget Hus 1

 

 

Påmeldingsfrist:

En uke før kurset avholdes. Det er et begrenset

antall plasser og påmeldingen er bindende.

 

Våre kurs

Barista – Grunnkurs

01.01 — 03.12

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Te – Grunnkurs

24.09 — 01.01

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Vi smaker oss gjennom teens verden og blir bedre kjent med Camellia Sinensis - opphavsplanten til all ekte te.

Latte art – Kurs

27.08 — 19.11

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Lær kunsten å lage Latte Art slik at du kan tilby en espressomeny med gode melkedrikker; både utseende- og smaksmessig.

Kaffe – Grunnkurs

10.09 — 03.12

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er en fordypning i kaffe og kaffesmaker. Vi smaker oss gjennom kaffe fra ulike dyrkeområder, med ulike brenningsprofiler og prøver forskjellige bryggemetoder.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

10.09 — 01.01

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".