Sommerdrikker – Workshop

25.04 — 13.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. En sommerdrikk workshop for deg som ønsker å få inspirasjon eller friske opp kunnskapene om sommerdrikker før sommeren. Bli med!

En workshop for å lære mer om hvordan du lager sommerdrikker og setter opp en komplett sommermeny. Vi går gjennom årets smaker, og lager et utvalg sommerdrikker – fra cold brew og limonade til frappe og smoothie. Du vil også få våre beste eksponeringsråd og salgstips for mersalg og fortjeneste på årets sommerdrikker.

  • NB! Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret (ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere personer). Dersom du skal melde på to personer kan du fylle inn skjemaet to ganger slik at vi får fullt navn og kontaktinfo på begge.
  • Husk å oppgi ditt kundenummer.
  • Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
  • Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
  • Vi håndterer kurspåmeldinger fortløpende, og når du har fått plass på kurset vil du få en skriftlig kursbekreftelse e-post.

Påmelding: Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato». NB! Husk å fylle inn ditt kundenummer.

For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Våre kurs

Barista 1

17.01 — 20.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

01.01 — 31.12

Kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.