Dette kurset skal sette deg som deltaker i stand til å lage gode espressodrikker med melk gjennom en grunnleggende innføring på espressomaskinen. Vi brygger espresso, steamer melk og går igjennom den tradisjonelle espressomenyen.
- The course is only for Solberg & Hansen's corporate customers/dealers. Remember to state your customer number when registering.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- The registration deadline is the last Friday before the course is held.
- We handle registrations on an ongoing basis, and once you have been allocated a place, you will receive a confirmation email.
- The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.
Course dates
Barista 1
19 August
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
19 August
TIME
13-16
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
2. september
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
2. september
TIME
13-16
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
23 September
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
7. oktober
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
7. oktober
TIME
13-16
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
28. oktober
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
4. november
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
4. november
TIME
13-16
LOCATION
Enebakkveien 125
Barista 1
2. desember
TIME
09-12
LOCATION
Enebakkveien 125