Barista 1

Få en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lær deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Dette kurset skal sette deg som deltaker i stand til å lage gode espressodrikker med melk gjennom en grunnleggende innføring på espressomaskinen. Vi brygger espresso, steamer melk og går igjennom den tradisjonelle espressomenyen.

  • The course is only for Solberg & Hansen's corporate customers/dealers. Remember to state your customer number when registering.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
  • Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
  • The registration deadline is the last Friday before the course is held.
  • We handle registrations on an ongoing basis, and once you have been allocated a place, you will receive a confirmation email.
  • The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.

Course dates