Her får du som deltaker inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og latte art, kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset er å bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage latte art.
- The course is only for Solberg & Hansen's corporate customers/dealers. Remember to state your customer number when registering.
- Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Barista 2.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- The registration deadline is the last Friday before the course is held.
- We handle registrations on an ongoing basis, and once you have been allocated a place, you will receive a confirmation email.
- The courses are held in Norwegian. Contact us if you want courses in English.
Course dates
Barista 2
23 September
TIME
13-16
LOCATION
Enebakkveien 125