Latte Art

Learn the art of Latte Art so you can offer an espresso menu with great milk drinks; both in appearance and flavour.

This is a course for customers with experience and knowledge of coffee. We delve into the art of milk steaming and you as a participant will learn several different ways to make latte art.

Viktig informasjon:

  • Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder og forhandlere, så husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
  • Course participants must have completed Barista 1 at least 3 months before they sign up for Latte Art.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. 
  • Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
  • The course is held in our course rooms attached to the distillery at Ryen in Oslo and lasts for 3 hours.
  • The registration deadline is the last Friday before the course is held.
  • Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og du vil få en bekreftelse på e-post når du har fått plass på kurset.
  • Da vi jobber med smak og aroma, ber vi kursdeltakere om å ikke bruke parfyme på kurset.
  • The courses are held in Norwegian. Please contact us if you want courses in English.

Course dates