Bli med på vårt kurs i Latte Art. Dette er et kurs for erfarne baristaer som har god kunnskap om espresso og steaming av melk.
Dette kurset skal hjelpe deg til å bli bedre på Latte Art slik at du kan tilby en variert espressomeny med gode melkedrikker, både utseende- og smaksmessig. Vi går i dybden på kunsten å steame melk til perfekt fylde og konsistens, og du som deltaker vil lære flere ulike måter å lage latte art på.
Viktig informasjon:
- Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder og forhandlere, så husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
- Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Latte Art.
- Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere.
- Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
- Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
- Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
- Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og du vil få en bekreftelse på e-post når du har fått plass på kurset.
- Da vi jobber med smak og aroma, ber vi kursdeltakere om å ikke bruke parfyme på kurset.
- The courses are held in Norwegian. Please contact us if you want courses in English.
Kursdatoer
Latte Art – Fullt
27. oktober
TID
13-16
STED
Enebakkveien 125
Flere kurs
Vi tilbyr kurs innen kaffe og te som dekker de fleste serveringsbehov.