Latte Art

Lær kunsten å lage Latte Art slik at du kan tilby en espressomeny med gode melkedrikker; både utseende- og smaksmessig.

Bli med på vårt kurs i Latte Art. Dette er et kurs for erfarne baristaer som har god kunnskap om espresso og steaming av melk.

Dette kurset skal hjelpe deg til å bli bedre på Latte Art slik at du kan tilby en variert espressomeny med gode melkedrikker, både utseende- og smaksmessig. Vi går i dybden på kunsten å steame melk til perfekt fylde og konsistens, og du som deltaker vil lære flere ulike måter å lage latte art på.

Viktig informasjon:

  • Kurset er kun for Solberg & Hansens bedriftskunder og forhandlere, så husk å oppgi ditt kundenummer ved påmelding.
  • Kursdeltakere må ha gjennomført Barista 1 minimum 3 måneder før de melder seg på Latte Art.
  • Hver bedrift kan melde på inntil to personer på dette kurset i halvåret. Ta kontakt med din selger dersom du ønsker kurs for flere. 
  • Vi trenger fullt navn og kontaktinfo på alle kursdeltakere.
  • Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og varer i 3 timer.
  • Påmeldingsfristen er siste fredagen før kurs avholdes.
  • Vi håndterer påmeldinger fortløpende, og du vil få en bekreftelse på e-post når du har fått plass på kurset.
  • Da vi jobber med smak og aroma, ber vi kursdeltakere om å ikke bruke parfyme på kurset.
  • The courses are held in Norwegian. Please contact us if you want courses in English.

Kursdatoer