COFFEE TRAYS

INFO
degree of grinding
Filter malt
amount of coffee
60-70 g pr. liter vann
HOW TO DO IT
1. Fyll vannbeholderen med friskt, kaldt vann.
2. Ha filteret i filterholderen. Skyll filteret med varmt vann, det fjerner papirsmak.
3. Forvarm gjerne kolben/kannen kaffen skal traktes i.
4. Hell nykvernet kaffe jevnt i filterholderen.
5. Start trakteren.
6. Server kaffen straks den er klar, eller hell over i egnet kanne.
7. Husk å skylle kolben/kannen og filterholderen godt etter bruk.
TIPS
Vær nøye med rengjøring av kaffetrakteren og kolben/kannen. Hver gang det brygges kaffe dannes det et tynt lag med kaffeolje på innsiden. Heller du nybrygget kaffe på en uvasket kanne vil den gode kaffesmaken forringes. Til rengjøring anbefales det å bruke rensemiddel tilpasset kaffeutstyr, da vanlig oppvaskmiddel etterlater fettstoffer som kan påvirke smaken.