Velkommen til en ny reise i jakten på kaffesmakene!
I 1879 møttes Carl Solberg og Fritjof Hansen, to kaffetørste herrer som la grunnlaget for at Solberg & Hansen så dagens lys.
Siden den gang har vi reist verden rundt og lett etter de beste råvarene for å gi deg de ypperste smakene verden har å by på.
Her kan du lære mer om kaffens opprinnelse og teste dine kunnskaper i “kaffequizen”.
Klikk deg inn på de ulike kontinentene for å lære mer.
Afrika
Særegen og smakfull kaffe. Friske og fruktige varianter med solbær, sitrus og røde bær på smak.
Hva SMAKER kaffen I de ULIKE LANDene
Solbær, røde bær og sitrus
Sitrus, bergamott og florale toner
Blomster, steinfrukt og bær
Tørket frukt, røde bær og appelsin
Asia og Oseania
Fyldige og jordlige smaker. Kaffen er sødmefull, lav på syrlighet og har referanser til kakao, krydder, nøtter og tobakk.
Hva SMAKER kaffen I de ULIKE LANDene
Steinfrukt, kakao, tørket frukt og nøtter
Sjokolade, tobakk, krydder og vanilje
Kakao, tobakk og søt, mørk frukt
Mellom-Amerika
Kaffe med rene og saftige smaker, god balanse mellom sødme og syrlighet og referanser til steinfrukt, bær, karamell og sjokolade.
Hva SMAKER kaffen I de ULIKE LANDene
Steinfrukt, sjokolade og blomster
Sjokolade, plomme og karamell
Vanilje, sjokolade og karamell
Sjokolade, karamell, krydder og eple
Steinfrukt, bær og florale toner
Sør-Amerika
Fyldig og sødmefull kaffe som byr på runde smaker av sjokolade, tørket frukt, nøtter og kirsebær.
Hva SMAKER kaffen I de ULIKE LANDene
Nøtter, sjokolade og tørket frukt
Kirsebær, steinfrukt og sjokolade
Røde bær, sitrus, karamell og kakao