Barista – Grunnkurs

01.01

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Dette kurset skal sette deltakerne i stand til å lage gode drikker med melk gjennom en grunnleggende innføring på espressomaskinen. Vi brygger espresso, steamer melk og går igjennom den tradisjonelle espressomenyen.

Varighet på kurset er 3 timer. Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og er for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere. Velg mellom våre kursdatoer for å finne den dagen som passer deg best.

Påmelding:

Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato». For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Solberg & Hansen AS, Enebakkveien 125, Oslo, Norge

Våre kurs

Latte art – Kurs

01.01

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Lær kunsten å lage Latte Art slik at du kan tilby en espressomeny med gode melkedrikker; både utseende- og smaksmessig.

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Barista – Videregående kurs

01.01

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".