Kaffekurs – for privatpersoner og større grupper

17.10 — 01.01

Åpent kaffekurs for privatpersoner, vennegjenger, bedrifter og større grupper. Brygg, smak og lær om kaffe i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Vi holder også samme type kurs i te dersom dere ønsker det.

Illustrasjonsbilde for Kaffekurs i Mathallen Oslo

Er du interessert i hvordan klima, jordsmonn og botanikk påvirker smakene du finner i kaffekoppen? Vi holder kaffekurs for privatpersoner og større grupper i vår konseptbutikk i Mathallen Oslo.

Kurset er todelt med en teoretisk del og en smaksdel. Kurset varer i omlag 2 timer og koster kr 350,- pr. person. Det er plass til 2 – 8 deltakere på hvert kurs.  Dersom dere ønsker et tilsvarende kurs innen te-faget, holder vi det også.

Se oversikten over fastsatte kursdatoer og klokkeslett for kaffekurs ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen nederst på siden og deretter «Velg kursdato». 

 

KAFFEKURS:
1. Fra bønne til kopp.
I den første delen av kurset blir vi bedre kjent med kaffe – hele veien fra bønne til kopp. Du vil få bedre kjennskap til hvor og hvordan kaffedyrking pågår, innhøsting, prosessering, handel, brenning og til slutt brygging. Vi vil også gjennomgå de ulike verdensdelene der kaffen dyrkes og du vil lære mer om hva som er typiske forskjeller på smak fra de ulike verdensdelene.

2. Cupping.
Etter den teoretiske delen smaker vi på kaffe fra hele kaffebeltet – fra Asia, til Afrika og Sør- og Mellom-Amerika. Du vil lære deg cuppeteknikk og få innføring i kaffesmaking. Ved å cuppe lærer du deg mer om å kjenne smaksforskjellene mellom de ulike kaffene.

For spørsmål rundt kaffekurs eller hvordan et tilsvarende tekurs vil se ut, send en epost til:
vulkan@sh.no 

 

Generelt om våre kurs i Mathallen
Ønsker du å lære deg å brygge kaffe med nye metoder, eller ha et kaffekurs for viderekomne? Har du lyst til å lære hvordan man lager isdrikker? Vil du lære mer om te? Vi arrangerer også private kurs og smakinger som kan tilpasses interesser, anledning og gruppestørrelse. Dette er en morsom og sosial aktivitet med te- og kaffekunnskap i sentrum for spennende læring. Kursene passer for privatpersoner og vennegjenger. Private kurs hos oss egner seg også som gaver.

Kontakt oss på vulkan@sh.no / 916 67 348 om du vil vite mer om våre private te- og kaffekurs og om hvordan vi kan skreddersy kurs etter ønske.

Foto: Thomas Gustavsen / Mathallen

 

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo.

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Mathallen Oslo, Oslo, Norge