Barista – Videregående kurs

10.02 — 16.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget, inkludert vektfordeling mellom kaffe og vann, bryggetemperaturer, melkesteaming og "latte art".

Jobbkaffe - Dalla Corte Espressomaskin

Dette er et baristakurs for kunder med erfaring og kunnskap om kaffe, som allerede har gjennomført «Barista Grunnkurs» og som ønsker å utvikle seg videre i faget.

Her får deltakerne inngående kursing i espressofaget, inkludert melkesteaming og «latte art», kverningsgrader, bryggetemperaturer og vektfordeling mellom kaffe og vann. Målet med kurset bli i stand til å analysere og gjøre endringer som optimaliserer smaken på espressoen, samt steame perfekt melk som et utgangspunkt for å lage «latte art».

Varighet på kurset er 3 timer. Kurset holdes i våre kurslokaler tilknyttet brenneriet på Ryen i Oslo og er for Solberg & Hansens bedriftskunder/forhandlere. Velg mellom våre kursdatoer for å finne den dagen som passer deg best.

Påmelding:

Se oversikten over kursdatoer og klokkeslett ved å klikke på «Kurspåmelding» i boksen under og deretter «Velg kursdato».  Husk å fylle inn ditt kundenummer. For spørsmål ta kontakt med oss på post@sh.no eller skriv i kommentarfeltet når du melder deg på.

Kontakt

Telefon:

(+47) 23 03 68 20

E-post:

post@sh.no

Faks:

(+47) 22 19 79 46

Postadresse:

Solberg & Hansen AS
Postboks 19, Manglerud
0612 Oslo

Besøksadresse:

Brenneri/Hovedkontor:
Enebakkveien 125, Ryen, Oslo
Konseptbutikk i Mathallen:
Vulkan 5, 0178 Oslo

Solberg & Hansen AS

Solberg & Hansen AS, Enebakkveien 125, Oslo, Norge

Våre kurs

Barista – Grunnkurs

18.01 — 28.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode espressodrikker med og uten melk.

Latte art – Kurs

27.01 — 30.06

For Solberg & Hansens bedriftskunder. Lær kunsten å lage Latte Art slik at du kan tilby en espressomeny med gode melkedrikker; både utseende- og smaksmessig.