Dalla Corte er verdens kanskje mest innovative produsent av espressomaskiner, og har maskiner tilpasset nettopp ditt behov og uttrykk. Dalla Corte har utstyret du trenger, enten det er en perfeksjonert espresso hjemme på kjøkkenbenken og på kontoret, eller høy kapasitet og ekstrem presisjon som leverer jevne og stabile resultat i en travel kaffebar.

"Make it better"

Dalla Corte

Historien om Dalla Corte starter i 1947. Den unge Bruno Dalla Corte får en jobb i La Cimbali som tekniker. Hans store lidenskap for espressomaskiner, kreativitet og harde arbeid gjennom flere år gjør at han senere skal starte familiebedriften Dalla Corte i Milano sammen med sin sønn Paolo og datter Elsa i 2001.

Ved å hele tiden perfeksjonere og utvikle seg lanserer de den innovative teknologien Multi-boiler som revolusjonerer hele industrien. Det er Paolo som designer maskinene, mens Bruno hele tiden overser alle detaljer. Etter farens død er det Paolo som driver familieselskapet Dalla Corte videre med mottoet “Make it better”.

Her kan du ta en titt på de aller nyeste espressomaskinene fra Dalla Corte.

Dalla Corte Studio - vær din egen barista

Dalla Corte er kjent for sin innovative teknologi, og uten å gå på kompromiss på kvalitet har Dalla Corte utviklet en mindre, kompakt maskin som gir baristakaffe hver gang. Den er kompakt, nøyaktig og effektiv. Lag din favorittkaffedrikk med steamet melk eller nyt perfekt espresso laget med Studio fra Dalla Corte.

Studio er en en-gruppe espressomaskin med profesjonell standard som passer perfekt hjemme, på kontoret og i små kafeer eller restauranter.

Digitalt display for parameterkontroll, av og på-timer, automatisk rengjøringsprogram: Dette er bare noen av de nye funksjonene som gir deg muligheten til å bli en bedre hjemmebarista.

Studio kan bestilles i flere farger slik at den passer inn overalt. Den har en innebygd vanntank på 4 L, men kan også kobles på vanntilførsel.

Dalla Corte XT - for baristaer og større serveringssteder

En svært innovativ og profesjonell to- eller tre-gruppe espressomaskin. Laget for baristaer og større serveringssteder som ønsker det beste av det beste. Dalla Corte XT gir baristaen full kontroll på alle parameterne i bryggeprosessen og leverer ekstrem presisjon og gir jevne og stabile brygg i en travel kaffebar.

Dalla Corte XT gir mulighet for manuell justering av vannmengde og temperaturkontroll på hver enkelt gruppe. Vannmengden kan stilles inn fra 4 g til 12 g per sekund, og informasjon om de ulike vannmengdene kan man finne på displayene på hver enkelt gruppe. Når vannmengden er satt vil den være konstant og jevn under hele byggeprosessen. XT har et nøyaktig vektkontrollsystem. Vekten på kaffen er vist i sanntid på gruppedisplayet, med en presisjon på 0,5 gram. Maskinen er energieffektiv og er enkel å vedlikeholde. Om en eller flere grupper trenger vedlikehold, kan resten av maskinen fortsatt være operativ.

Milk Control-systemet gir perfekt resultat hver gang du steamer melk og maskinen kalibreres enkelt opp mot Dalla Corte-kvernen, som betyr at kverningsgraden justeres automatisk basert på espressoens ekstraksjonstid.

Dalla Corte XT kan personaliseres og bestilles i flere farger og materialer.