Mathallen Oslo

I konseptbutikken i Mathallen Oslo er hyllene alltid fylt med nybrent og sesongfersk kaffe fra brenneriet vårt på Ryen. Her finner du klassiske kaffeblandinger og eksklusive mikropartier i selskap med et stort utvalg i te, sjokolade og bryggeutstyr. Konseptbutikken er et kunnskapssenter hvor du kan delta på kurs og smakinger, samt lære mer om kaffe og te i samtale med våre kunnskapsrike og engasjerte baristaer.

I Mathallen serverer vi kaffe, te og full espressomeny, men vi er alt annet enn en klassisk kaffebar. Her kan du lære, utforske smaker og forhåpentligvis la deg begeistre. Råvarene står i sentrum og det handler om å bli kjent med råvarenes rene og spennende smaker. Vi brygger kaffe og te for hånd, og lærer gjerne bort til kundene våre samtidig.

I butikkhyllene finner du et rikt utvalg i ferdigpakket kaffe, te og bryggeutstyr. I Mathallen deler vi plass med aktører som representerer det beste av norsk matkultur, med ferske råvarer fra hele landet. Mathallen ligger inntil Akerselva i det revitaliserte Vulkanområdet i Oslo sentrum. Fra å ha vært et slitent og falleferdig fabrikkområde, er Vulkan i dag en levende møteplass som blant huser kulturscener, restauranter og kreative skoler. Velkommen til oss.

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:

Tirs-lør: 10-20
Søn: 11-18
(Mandag stengt)

KONTAKTINFORMASJON

E-post: vulkan@sh.no
Butikksjef: Anette Søberg - anette@sh.no
Telefon butikk: 916 67 348
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo