Fra aluminium og plast til 100% biologisk nedbrytbar emballasje. Våre pyramideposer med te har de siste årene gjennomgått et bærekraftsreise.

De siste årene har vi jobbet mye med å kutte unødvendig emballasje og bruken av engangsplast. Den største forandringen er det pyramideposene med te som har gjennomgått. Plastfrie teposer er like godt egnet, og gjør at vi kutter kraftig ned på plastbruken.

Pyramideposene, som tidligere ble oppbevart i emballasje av aluminium og plast, har nå blitt 100% biologisk nedbrytbare. Både konvolutten og pyramideposen er laget av nedbrytbart materiale.

Papir og maisstivelseSelve pyramideposen, som kanskje ser ut som plast ved første øyekast, er faktisk laget av maisstivelse. Det samme er tråden og den lille merkelappen er av nedbrytbart papir. Konvolutten og eskene de kommer i er av papir. I tillegg har vi fjernet unødvendig emballasje i frakten.

Så til tross for at en pyramidepose med te har mer emballasje enn for eksempel te i løsvekt, er dette 100% biologisk nedbrytbart avfall og kan i mange kommuner kastes i matavfallet. Sjekk om det gjelder din kommune før du kaster teposen.

Bestselgere i pyramidepose

Du finner våre fem mest populære teer i pyramidepose og disse passer utmerket når du bare vil ha én kopp te. I pyramidepose finner du både sorte og grønne teer, i tillegg til to frukt-favoritter. Teen i pyramideposene er mer finkuttet enn den du finner i våre løsvekt-poser for å kunne hente ut de gode smakene på best mulig måte.

Følg bryggeguide på baksiden av konvolutten og vær obs på at spesielt grønn te må brygges med lavere temperatur på vannet.

Alle pyramideposer med te finner du i nettbutikken her.