Solberg & Hansen tar kontorkaffe på alvor. Vi ønsker å dele fantastiske smaksopplevelser og har som mål at du og dine kolleger får best mulig kaffe på jobb, hver dag.

God kaffe er en daglig glede og en av de viktigste ingrediensene for trivsel på arbeidsplassen. Som landets ledende kaffebarleverandør tar vi med oss kvalitet og kunnskap til kontorpulten. Vi har Norges største utvalg i nybrent kvalitetskaffe og bryggeutstyr tilpasset din bedrift. I tillegg kan du regne med oppfølging av ypperste sort, fra våre spesialister på kontorkaffe.

Har du kontorkaffe på agendaen?

Send inn en forespørsel, så tar vi kontakt med deg

Velg kaffe fra Solberg & Hansen på jobb

Vi tilbyr førsteklasses kaffebønner med samme kvalitet som på kaffebar. Kaffen er kjøpt gjennom direkte handel etter bærekraftige prinsipper. Vi hjelper deg med riktig dosering og brygging for optimal smak, og kan også bistå med å kalibrere utstyr uavhengig om det er levert av oss.

Våre råd for kontorkaffeutstyr

Dersom din bedrift trenger nytt utstyr har vi et stort utvalg maskiner fra øverste hylle.

Som kontorkunde hos oss ønsker vi at du virkelig skal bli kjent med spesialkaffe og alle de fantastiske kaffesmakene verden har å by på, ved å få frem de beste smakene i kaffen du velger.

Norges største utvalg av spesialkaffe

I vårt kaffesortiment kan du velge mellom klassiske kaffeblandinger med historisk sus, eller mikropartier i verdensklasse. Vi har både lys- og mørkere brent kaffe, og et utvalg økologiske produkter om du ønsker det.

Vi hjelper deg gjerne med å finne en kaffe som passer for din bedrifts smaksganer og setter sammen et utvalg skreddersydd for dere, og kontorets kaffemaskiner.

For te-elskere tilbyr vi et bredt utvalg av te i løsvekt og et Solberg & Hansen teskrin med ulike typer kvalitetste i pyramideposer.

Direkte handel, bærekraftige prinsipper

Kaffe skal ikke bare smake godt. Å være lidenskapelig opptatt av kaffe handler også om å engasjere seg i menneskene som dyrker den. Ved å velge kaffe fra Solberg & Hansen er du med på å sette spor som får betydning.

Direkte handel er en av Solberg & Hansens viktigste oppgaver. Å kjøpe kvalitetskaffe gjennom direkte handel gir kaffebøndene mulighet til å utvikle seg innen faget og ta bedre vare på seg selv og sine arbeidere, fordi de får bedre avkastning.

Ved å knytte gode relasjoner med våre kaffebønder, gir vi rom for langvarige samarbeid. Forutsigbarhet og rettferdige priser skaper trygghet for hele samfunn. Sammen bidrar vi til bedre velferd, sosiale forhold og skolegang for mange mennesker. Det gir en ekstra dimensjon til kaffekoppene du drikker hver dag, som er verdt å ta med seg.

Mer enn bare god kaffe

Kaffestasjonen på jobben er det naturlige samlingspunktet og den sosiale oljen i enhver bedrift. Å servere en god kopp kaffe viser de ansatte og kunder at bedriften setter pris på dem.

Det er enkelt å løfte kontorkaffen til nye høyder, så lenge du gjør noen veloverveide valg på veien til måler. Gode råvarer, driftssikre maskiner og pålitelig service er nøkkelord. Kontakt vår kontorkaffeekspert Christian Rieder (christian@sh.no) om du ønsker en prat om kaffe hos din bedrift.

Har du spørsmål rundt kontorkaffe eller ønsker en uforpliktende prat?

Send en e-post til post@sh.no